fbpx

Visgraat vloer

Een visgraat vloer (ook wel eens haaientand genoemd) is voor wie het ziet duidelijk herkenbaar.

De houten delen zijn in een schuin lopend patroon gelegd. Naast het patroon zijn ook de houtsoort, de afwerking, de behandeling en de lengte en de breedte van de afzonderlijke planken van invloed op de uitstraling van de vloer. De vloer geeft volop dynamiek aan een vloer en dus aan de ruimte.

Visgraat vloer terug van weggeweest

Deze visgraat vloer is populair en dat juichen wij toe. Vroeger was een visgraat vloer arbeidsintensief, kostbaar en zeker niet voor eenieder betaalbaar. Vandaag de dag valt dat wel mee. Het productieproces is vereenvoudigd en het leggen is makkelijker geworden.

Maar bij het uitkiezen van de visgraat vloer komt nog heel wat kijken en waar moet u dan op letten? Het effect van visgraat is in een kleine ruimte heel anders dan in een grote. Rotinka Parket is een vakspecialist en adviseert u bij uw keuze. Klassiek of modern, rustiek of strak, wij laten u de voorbeelden en effecten zien.

Ambachtelijk en betaalbaar

Onze vloeren plaatsen we zelf. Dit kan op de ambachtelijke manier, maar ook met een prefab visgraat vloer. Dat betekent voor u een unieke en perfect gelegde visgraat vloer tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Vanaf €110,00 per vierkante meter.

Vloerverwarming en een visgraat vloer?

Kan er vloerverwarming onder de vloer? Deze vraag krijgen wij regelmatig en het antwoord is ja, dat kan prima samen. Meer weten over welke visgraat vloeren geschikt zijn en de voordelen van vloerverwarming? Lees verder.