fbpx

Roel Tinbergen & Rotinka Parket

Roel Tinbergen

Roel Tinbergen: “Mijn liefde voor hout begon vroeg. Als kind was ik al met allerlei houtsnijmesjes in de weer. Zo sneed ik altijd de schors van takken af, maakte karretjes van hout op een kinderwagen onderstel en bouwde mijn eerste houten bootje met een Meccano motortje.

Met hout werken en dingen maken, zit – zeg maar – in mijn bloed. Zelfs de souvenirs die ik meeneem van vakantie zijn steevast van hout. Een schaakbord, waterpijp enzovoort. Ik hou van hout, de diversiteit, wat je ermee kunt en natuurlijk de prachtige kleuren.

Dat hout uiteindelijk mijn vak is geworden is dus niet zo verwonderlijk. Mijn passie voor hout beleef ik elke dag en mag ik delen met klanten. Of het nu gaat om het geven van advies, het leggen van een nieuwe vloer of het restaureren van een versleten of klassieke patroonvloer.”

Ambachtelijk en betaalbaar

“Elke opdracht is uniek. Maar mijn passie, vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring leveren elke keer weer een prachtig eindresultaat. Bij Rotinka Parket wordt u vanaf begin tot eind geholpen door degene die vaak ook de opdracht uitvoert. Heb ik het te druk, dan maak ik gebruik van zeer ervaren parketteurs, die qua inzet en uitvoering gelijk denken en doen.”

Met vriendelijke groet,

Roel Tinbergen