fbpx

Traprenovatie

Traprenovatie: uw trap renoveren, is lang niet zo ingewikkeld en lastig als het wellicht lijkt, maar vraagt om een specialist. Rotinka Parket voorziet uw trap snel en vakkundig van een ander jasje.

Uw trap weer als nieuw

Uitgekeken op uw oude trap? Of is uw oude trap wegens lijmresten niet meer zelf te schilderen? Een traprenovatie van Rotinka Parket biedt de oplossing. Uw trap ziet er snel weer als nieuw of compleet anders uit. Een goede en betaalbare oplossing en met weinig overlast in huis. Uw trap kan met zowel laminaat of echt hout worden bekleed, waarbij hout verrassend genoeg voordeliger is!

Traprenovatie op maat

Of het nu gaat om een open, stalen, houten of betonnen trap is. Dit doen we door het plaatsen van nieuwe traptreden over de bestaande treden.

Overzettreden

Rotinka Parket produceert zelf echt houten overzettreden naar eigen ontwerp en met een grote keuze uit duurzame houtsoorten en afwerkingen. Hierin zijn wij uniek, want wij bieden meer dan alleen eiken!

Voor extra veiligheid brengen wij in de echt houten overzettreden een anti-slipstrip aan. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Het contrast met de trapkleur maakt van uw trap een echte blikvanger.

Andere mogelijkheden

Andere mogelijkheden om uw trap te veranderen of te verfraaien? Een open trap dicht maken, de wangen bekleden met hout, verlichting aanbrengen in de trede of onder de trapneus.

Natuurlijk kunnen wij uw traprenovatie ook uitvoeren in hetzelfde materiaal als de vloer. Vraag naar de mogelijkheden. Rotinka Parket kan het allemaal voor u verzorgen!