fbpx

Laminaat

Laminaat is dé keuze wanneer u een vloer zoekt met veel praktisch gebruiksgemak. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, de vloer is makkelijk zelf te leggen en u heeft volop keuze in kleur en uitstraling. U ziet: genoeg redenen om voor laminaat te kiezen. Bij Rotinka Parket helpen we u graag verder!

Alternatief voor hout

Een laminaat vloer is een voordelig en praktisch alternatief voor een houten vloer. Vandaag de dag wordt het onderscheid tussen laminaat en een echte houten vloer steeds kleiner. Maar laminaat is wel een totaal ander product dan een houten vloer.

De vloer heeft een gedrukte print, beschermd door een keiharde laag kunststof (melamine). Hiermee is laminaat heel geschikt voor ruimtes waar veel gelopen wordt en die makkelijk schoongemaakt moeten worden. Keukens, kinderkamers, restaurants, winkels en kantoren zijn typische ruimtes die zich goed lenen voor een deze vloer.

De praktische voordelen

Wanneer u overweegt om deze vloer te kiezen, zetten we de voordelen graag nog even op een rij:

  • Goed en makkelijk zelf te leggen
  • Eenvoudig mee te verhuizen
  • Een mooie prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig te reinigen
  • Allergie-vriendelijk
  • Een beschadigde plank is makkelijk vervangbaar

Vragen over laminaat

Toch nog een vraag? Bij Rotinka Parket kunnen we u vele soorten vloeren laten zien en uitleggen welke keuze -laminaat of hout – het beste bij u past. Bel en maak een afspraak of stuur een email naar roel@rotinkaparket.nl.

Interesse? Vraag het Roel!