fbpx

Tafels

Hout is onze passie en daarom maken we ook houten tafels. Deze maken we speciaal voor u en ze passen uiteraard prachtig bij uw houten vloer. Onze robuuste tafels zijn one-of-a-kind en toch verrassend geprijsd.

Tafels nieuw of

Uw nieuwe houten vloer is opgeleverd. Uw bestaande houten vloer heeft een nieuwe look gekregen. En u bent blij met de sfeer en uitstraling ervan. Toch ontbreekt er nog iets. Een bijpassende eettafel bijvoorbeeld. Geen probleem, Rotinka Parket maakt robuuste tafels op maat. De lengte, breedte en hoogte kun u zelf bepalen en wij zorgen ervoor.

Boomstamtafel populair

Helemaal volgens de heersende industriële trend, is een tafel gemaakt van een boomstam. Rotinka Parket maakt deze robuuste tafel voor u met plezier en passie. Het onderstel van deze tafel kan van hout of metaal zijn. Voor wat betreft de poten, deze kunnen op de hoek geplaatst worden, maar ook gekruist of in een U-vorm.

… zo goed als nieuwe robuuste tafels

Bent u verknocht aan uw oude massief eiken tafel, maar valt die uit de toon bij uw nieuwe interieur? Of wilt uw tafel een andere uitstraling geven? Dat kan natuurlijk ook. Wij bewerken uw tafelblad aan de bovenzijde en geven hem een nieuwe afwerking. Een duurzame en betaalbare oplossing!