Stofvrij schuren en onderhoud.

Echt stofvrij?

Bij Rotinka Parket maken wij gebruik van de modernste machine`s. Hierdoor zijn wij in staat uw vloer nagenoeg stofvrij te schuren zodat overlast tot een minimum beperkt wordt. Op de foto zijn wij aan het schuren in een bibliotheek!

CAM00002 (5)

Afwerkmogelijkheden houten vloer.

Vervolgens kunnen wij de vloer afwerken op vele manieren; oliën op kleur, lakken op kleur, verouderen, groeven frezen, borstelen etc. En u krijgt bij ons altijd de juiste onderhoudsmiddelen mee! De kosten voor het schuren van uw vloer beginnen bij € 17,50 per m2 zonder afwerking. Echter compleet met alles inbegrepen liggen de kosten rond de € 30,- tot €35,- per m2

Voordat wij komen.

Bij aanvang van deze werkzaamheden is het noodzakelijk dat de vloer geheel leeg is. Indien u de meubels niet binnen kwijt kunt, stellen wij u kosteloos een gesloten partytent van 3,00 x 3,00 meter ter beschikking. U kunt ook het verwijderen van de meubels aan ons overlaten. Wij zorgen dan dat de meubels verplaatst worden of tijdelijk elders worden opgeslagen. Soms is het ook mogelijk om de vloer in 2 delen op te knappen. Voor dit soort opdrachten is het niet nodig om de showroom te bezoeken. U kunt immers de vloer niet meenemen. Wij komen hiervoor geheel vrijblijvend langs en nemen eventueel kleurstalen mee!

Onderhoudsmiddelen

Via de contactpagina op de onderhoudspagina kunt u uw onderhoudsmiddelen bestellen. Ook kunt u de onderhoudsmiddelen halen in onze “shop in shop” bij de Keukenstudio Maassluis, Mozartlaan 334. Wilt u vakkundig advies, dan ben ik hier elke zaterdag van 10.00-14.00 uur. Een afspraak voor een ander moment is ook mogelijk.

Graag tot ziens.

Roel Tinbergen

06-46357234

roel@rotinkaparket.nl